Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.

Welkom Bij Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.

Wij richten ons op het bevorderen van heling, spiritualiteit, informeren over het overwinnen van bijvoorbeeld een burn-out of een oud trauma. Maar ook het herstellen van je emotionele en lichamelijke klachten. Wij geloven dat het mogelijk is om je leven te transformeren en jezelf te genezen van binnenuit. En wij zijn er om je te begeleiden op jouw reis.

Als je het gevoel hebt dat je vastzit, niet verder komt in je leven, of dat je bijvoorbeeld lijdt aan een burn-out, dan begrijpen wij hoe moeilijk en overweldigend dat kan zijn en voelen. Maar er is hoop! Door het ontdekken en toelaten van je innerlijke kracht. Met het aanleren van praktische tools en technieken, kun je jezelf bevrijden van beperkende overtuigingen, emotionele blokkades en stressvolle situaties.

Onze missie is om je te helpen deze innerlijke kracht te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je je volledig potentieel kunt bereiken en een vervullend gelukkig leven kunt leiden. Wij bieden een breed scala aan consulten, cursussen workshops en healing /coaching trajecten aan die gericht zijn op het bevorderen van groei en bewustzijn. Onze spirituele benadering van heling is gebaseerd op het begrip dat alles in het universum met elkaar verbonden is. Wij geloven dat het belangrijk is om in harmonie te zijn met alles, de natuur, de universele energie, om innerlijk balans te vinden.

Onze benadering is nuchter, spiritueel en omvat het fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten van het leven. Ben jij op zoek naar persoonlijke groei, heling van een trauma, kind stukken of een ander specifiek probleem, of coaching bij het overwinnen van burn-out of leren omgaan met je hoog gevoeligheid?

Wij kunnen je hierin ondersteunen. Bekijk onze site www.debronvanlicht.nl en voel wat voor jou kan werken. Ontdek hoe jij spiritueel kan reizen naar een gezonder gelukkiger en meer vervullend leven.

Voor informatie, zie www.debronvanlicht.nl
of
mail naar info@debronvanlicht.nl
of

tel. 0181639497

© 2006 – 2023 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.

 

 

Reacties zijn gesloten.