Spiritueel Tekenen


Spiritueel tekenen kun je zien als een gesprek met je innerlijk en dat gevoel zet je intuïtief op het papier. Je tekening vormt eigenlijk een spiegel voor jezelf en geeft nieuwe inzichten
in jezelf. Doordat je tekent vanuit je onderbewustzijn kijk je vanuit een ander perspectief naar jezelf. Waardoor je betere en bewustere keuzes maakt. Spiritueel tekenen brengt ook rust in denken, emoties en gevoelens. 

 

Je hoeft niet te kunnen tekenen. Of je nu net begint of als je al bekend bent
met  tekenen, iedereen is welkom en ontvangt individuele aandacht.

Door het ‘loslaten’ van verwachtingen komen prachtige resultaten uit voort. De workshop geeft je mooie inzichten en nieuwe perspectieven voor jezelf, onder professionele begeleiding van Inge. Je leert om intuïtief jouw gevoel uit te drukken in kleuren, materialen en vormen. Naderhand wordt samen met jou naar jouw expressie gekeken en ontdek je nieuwe mogelijkheden, herkenningspunten of patronen van jezelf. Je ontdekt jou innerlijke reis waar je je nu in bevindt.

De workshop wordt geleid door Inge.
Je wordt om 10.00 uur ontvangen, er is koffie en thee met iets lekkers en maken
we kort kennis met elkaar.
Na een korte uitleg wat we deze dag gaan doen, geeft Inge je een korte ontspanningsoefening om even helemaal bij jezelf te komen, je dagelijkse zorgen en beslommeringen los te laten en in het nu te komen. We maken daarbij gebruik  mooie rustgevende muziek. 

Vanuit die ontspanning ga jij aan de slag met de kleurpotloden en niet te vergeten … je handen. Zij voeren je mee. Zij laten zien wat in jou leeft. Je staat stil bij wat er is en geeft daar in vorm en kleur expressie aan. 

Tussendoor rond 12.30 uur lunchen we samen. In de middag maak je een tweede tekening vanuit een thema dat zich die dag vanzelf bij jou aandient. Daar hoef je niets voor te doen. Alleen vertrouwen hebben er in dat het er zal zijn.

Van 15.30 tot 16 uur ronden we de workshop af door met elkaar te kijken naar de kunstwerken die zijn ontstaan en delen we de processen. Natuurlijk ben je vrij om daar in iets persoonlijks te delen.

De investering voor deze liefdevolle workshop, incl. materialen en lunch, € 80,=

Inschrijven en/of informatie,
mail naar info@debronvanlicht.nl

of
tel. 0181639497

© 2006 – 2024 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.