Spiritueel weekend 2018 ***is vol***

Het begon allemaal met de losse opmerking op onze meditatieavond in juni 2009, “wat zouden jullie van een spiritueel weekend vinden”? Iedereen was enthousiast en wilde mee. Oeps dat was schrikken ik had helemaal nog niets geïnformeerd uitgezocht of wat dan ook. Na zoeken op het internet kwamen we uit op het bungalowpark Landal “Het Land van Bartje”. Zo konden we ook de chakra tuinen in het Elohim centrum in het programma opnemen. Verder zou een stilte wandeling en het chakra spel van Inge onderdeel uitmaken van het weekend. Uiteindelijk schreven zes mensen zich in voor het weekend van 23 t/m 26 april 2010. Naar mate deze datum naderde werden wij steeds nerveuzer, tja hoe zou het gaan, waar lopen wij tegenop? Nu kunnen we zeggen: het was een groot succes en dat uit zich in steeds weer nieuwe weekenden.

**************
Nu al weer voor het 9e jaar
een weekend van 20 april 2018 t/m 23 april 2018
**************

Inge, Louis en Yvonne zullen jullie begeleiden op je reis. Van vrijdagmiddag tot maandagochtend, een weekend voor jezelf. Een heel weekend genieten op een geweldige locatie; bungalowpark “De Leistert” in Limburg
wordt onze in 2018 onze bestemming.

Belangrijke aandachtspunten:
Werken aan jezelf, je bewust zijn van je mogelijkheden  Liefdevolle meditaties waarin contact wordt gemaakt met de Engelen en je innerlijk kind.

Je komt op plaatsen in jezelf die je anders niet zo gemakkelijk kunt bereiken, wakker kunt maken of af kunt remmen. Het doel maakt niet uit, het resultaat is altijd positief, opbouwend en versterkend.

watervalDe prijs voor de weekends bedraagt € 425,– per persoon en is inclusief:
Verblijf voor 3 nachten in een van alle gemakken voorziene bungalow,
3x ontbijt en 2x lunch in de bungalow, 3x diner in de bungalow,
Onbeperkt koffie, thee en tussendoortjes,

Van vrijdagmiddag tot zondagavond les van Inge, Yvonne & Louis.
In de reis zijn niet inbegrepen:…….
reiskosten, reisverzekering, annuleringsverzekering.

 Er kan niet meer worden ingeschreven!!!
informeer dan via info@debronvanlicht.nl naar de mogelijkheden voor 2018.

© 2006 – 2018 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”