Super mooie recensies ‘Parel in de Pijn’

Sinds februari is het boek ‘Parel in de Pijn’ overal te koop. En wat krijgen we mooie reacties:

“Wat een leven heeft Inge al achter de rug. Zoveel pijn verlies en verdriet, en dan toch het licht en God vinden in jezelf en om je heen en je eigen praktijk opstarten! Heel knap. Hou maar een doos tissues bij de hand. Heerlijk geschreven en beschreven, zodat het zelfs met vermoeide ogen nog makkelijk leesbaar is.” – Patrick

“Een inspirerend verhaal waarin de pieken en dalen van het leven van Inge mooi worden verteld. Het geeft inzicht in hoe tegenslagen (maar ook liefdes) houvast kunnen bieden in het vinden van je kracht.” – Kitty

“Dit is een inspirerend levensverhaal over een persoonlijke reis van het leven. Vele ups en downs, verlies en vreugde hebben Inge gevormd tot een prachtig medium en healer. Vele zullen er moed en inzichten uit kunnen halen. Een boodschap dat liefde ook je kracht kan zijn.” – Assya

“Door de ervaringen van Inge te lezen (en binnen te laten komen) opent je eigen hart ook! Dacht het in een keer uit te kunnen lezen, maar daar is het boek te intens voor. Ik had echt tussendoor tijd nodig om (onder)bewuste pijn te kunnen verwerken. Dit boek heeft voor verlichting gezorgd, terwijl ik altijd veel moeite had met loslaten en mijzelf te vergevem. Dit boek zal ik nog vaker lezen. Het is echt bijzonder dat het boek zo’n effect heeft.” – Laura

Wil jij jouw eigen exemplaar? Je kunt het boek hier bestellen.

parel in de pijn inge bongenaar lisette stam recensies spiritueel boek autobiografie

Reacties zijn gesloten.