De Grootmoeders

Wie zijn de Grootmoeders?

De Grootmoeders vertegenwoordigen alle culturen en rassen en noemen zichzelf De Grote Raad van Grootmoeders. Ze zijn verschenen in 1996 om het verstoorde evenwicht tussen het mannelijk en het vrouwelijk principe – yin en yang – op onze planeet te herstellen en vrouwen op te roepen in hun kracht te gaan staan. 

Ze maken vrouwen en mannen bewust van de energie die ze het diepvrouwelijke noemen. Hiermee reiken ze mannen en vrouwen een innige verbondenheid met de vrouwelijke scheppingsbron aan.

Werken met het Net van Licht
De Grootmoeders laten de veranderingen zien die plaatsvinden op aarde, leggen uit waarom de aarde in een kritieke toestand verkeert, verduidelijken het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie en vertellen ons wat wij kunnen doen om onszelf en onze planeet weer in balans te brengen. Zij vragen ons om met het “Net van Licht” te werken en het verder te versterken. Zij helpen ons om Hun boodschap te leven. Het werken met onze voorouders versterkt de kracht van alles wat we met de Grootmoeders doen. Iedere keer wanneer we met het Net van Licht werken, nodigen wij onze voorouders uit en omdat wij met hen hebben gewerkt, hebben we geleerd dat wat ons helpt, ook de voorouders helpt, omdat ’tijd’ niet echt bestaat. Wat ons geneest kan ook hen genezen. Wanneer wij de Kracht van de Grootmoeders aan anderen doorgeven, geven wij die ook door aan de voorouders, die dit op hun beurt weer aan de verdere voorouders doorgeven. Zodoende wordt niet alleen het leven in deze tijd genezen, maar wordt het hele leven genezen.

In verbinding met de Grootmoeders
Het Net van Licht doordringt onze lichaamscellen en strekt zich uit over de gehele kosmos. Zo ondersteunt het de Aarde en verschaft het ons een pleisterplaats in de roerige tijden die nu zijn aangebroken. De Grootmoeders blijven ons energetisch begeleiden tijdens de versnelde veranderingen die een beroep doen op ons zenuwstelsel.

Wie mogen de bekrachtiging ontvangen 
De bekrachtiging is bestemd voor iedereen (m/v) die zich aangesproken voelt
door de boodschap van de Grootmoeders.

Inhoud bekrachtingen

Bekrachtigingsceremonie / Inwijding…..In de Workshop krijg je een de Bekrachtigingsceremonie die jouw verbindt met Het Net van Licht deze Ceremonie is bedoeld om jouw yin-energie (= vrouwelijke aspect) te bekrachtigen. De Workshop De Grootmoeders is voor mannen en vrouwen.

Wat Leer je in de Workshop De Grootmoeders…..* Wie de Grootmoeders zijn…..* Hoe gebruik je het Netwerk van Licht?…..* Je krijgt de Bekrachtigingsceremonie
…..
* Ceremonie Grootouders.

Vanuit een oprecht hart en de wens om te ontvangen wat de Grootmoeders te geven hebben’ is alles wat er nodig is om de bekrachtiging te kunnen ontvangen! 

Wie mogen de bekrachtiging doorgeven? Dit is een taak voorbehouden aan vrouwen, want het ligt in hun natuur om Yin-reservoir te zijn. Elke vrouw die de bekrachtiging heeft ontvangen mag daarna de bekrachtiging doorgeven. Wie de ceremonie leidt heeft de functie van ‘doorgeefster’ want de Grootmoeders zeggen ‘Het is onze bekrachtiging. Wij geven haar. Wij trekken diegenen aan die zoekende en klaar zijn voor het ontvangen van onze bekrachtiging’. Dit gegeven maakt dat de ceremonie krachtiger, intenser, wordt beleefd. Wie de bekrachtiging doorgeeft moet de naam weten van de ontvanger.

De bekrachtiging…..Wat gebeurt er innerlijk bij jou als ontvanger, tijdens de bekrachtiging? De heilige essentie, die slapend in de ontvanger aanwezig is, wordt ontstoken van vonk naar vlam.

Een sjaal die over het hoofd van de vrouw wordt gelegd symboliseert de lichtsluier die grote hoeveelheden yin doet instromen in de vrouw. Vrouwen kunnen die onderdompeling aan omdat zij van nature een Yin-reservoir zijn. Diezelfde sjaal wordt bij een man om zijn schouders gelegd en symboliseert de mantel van behaaglijkheid. De mantel omkleedt mannen met de voor hen juiste hoeveelheid Yin die hen welbehagen schenkt. De handeling met de sjaal helpt de ontvanger om in het hier en nu te komen, het zet het geratel in de geest even uit en verankert wat je ontvangen hebt dieper in jezelf.

Na het ontvangen van de bekrachtiging maak je deel uit van een transformatieproces dat is ingezet en dat onstuitbaar is. Bewust of onbewust begin je deel te nemen aan het toedienen van Yin-energie aan de Aarde. Dit gebeurt vanzelf. De Grootmoeders zijn je hiervoor zeer dankbaar.

De investering voor deze liefdevolle workshop, incl. werkboek en lunch, € 85,-

Wil jij ook aangesloten worden op het Netwerk van Licht?
Wil je nog meer weten over de workshop van de Grootmoeders?

Inschrijven en/of informatie,
mail naar info@debronvanlicht.nl

of
tel. 0181639497

© 2006 – 2024 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.