Trance Healing en Reading


Bij Trance Healing maken we verbinding met de spirituele wereld, als Medium/healer, we geven andere mensen ondersteuning bij genezing/verlichting van ziekten verlichting. Healing vindt plaats op lichamelijk, spiritueel en emotioneel vlak. De Reading geeft een verdieping door de trance.

 

Deze cursus is voor iedereen die zelf behandelingen wil gaan geven, wil oefenen in en met trance, als aanvulling en verdieping op andere healing en reading activiteiten, verbinding wil leggen met de spirituele wereld, en uiteraard voor iedereen die in het onderwerp geïnteresseerd is.

Wij stellen echter als basis-eis dat je bekent bent met, of reeds cursussen magnetiseren en of Reiki hebt gevolgd

Trance is een veranderde staat van bewustzijn. Door de trance zijn we beter in staat om te communiceren met de spirituele wereld. We zijn dan nog beter in staat om de helende kracht en boodschappen vanuit de spirituele wereld door te geven. Het doel van de opleiding is om die verbinding met de spirituele wereld en de Meesters van Shamballa bewust aan te gaan en te verdiepen.

Tijdens de cursus geven we aandacht aan het ontwikkelen van verschillende healings technieken, van magnetiseren tot aan trance, hoe samen te werken met de spirituele wereld, hoe te behandelen en worden je intuïtieve vermogens verder ontwikkeld. Je leert het voelen en benoemen van klachten van de ander, vergroot en verdiept je spirituele ontwikkeling, ontwikkelt je mediumschap op het gebied van trance healing en reading.

Het uiteindelijke doel is dat er gewerkt kan/mag worden met de energieën
van
de Meesters van Shamballa.

Let op: dit is geen cursus Shamballa Reiki!!! 

(bij deelname van 2 of meer personen)
18 lessen € 1080,= of betaling per les € 60,=
+ 6 oefendagen € 450,= of per oefendag (incl. lunch) € 75,=
+ 1 afsluitend weekend met examen € 200,=

(bij individuele deelname)
18 lessen € 1260,= of betaling per les € 70,=
+ 6 oefendagen € 540,= of per oefendag(incl. lunch) € 90,=
+ 1 afsluitend weekend met examen € 250,=

Inschrijven en/of informatie, mail naar info@debronvanlicht.nl
of
tel. 0181639497

© 2006 – 2020 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.