Op weg naar…de Her-innering aan Thuis


Op weg, waar naar toe, naar thuis, een her-innering of is het een zeker weten dat diep is weggestopt in ons oorspronkelijke zijn. Vele van ons zijn op zoek naar antwoorden en in deze cursus gaan we op weg om die antwoorden trachten te vinden.
Weet dat we geholpen worden op dit nieuwe pad van ontdekkingen naar onze oorsprong. De heimwee die soms voelbaar is op momenten in ons leven terwijl we van binnen heel stil zijn en proberen bepaalde dingen in ons leven te ordenen. Wat gebeurt er met ons op zo’n moment. Op dat moment, die ene seconde, maken we eigenlijk contact met onze oorsprong en hebben verbinding met energieën die eigen zijn aan ons. Als je nog dieper zou kunnen voelen is er zelfs contact mogelijk met jouw kosmische familie of hemelse ouders.

Heimwee zeggen we dan om ook dat gevoel vooral maar een naam te geven. Zouden we dit gevoel echter erkennen als een gevoel van herkenning van thuis dan zou je rust creëren diep in jezelf. Acceptatie van het feit dat wij wel degelijk meer zijn dan alleen maar een mens op aarde, maar lichtwezens zijn, afkomstig vanuit andere dimensies.

Inhoud cursus: Op weg naar…de Her-innering aan Thuis

Les   1…..De Ziel,
Les   2…..
Wie ben je werkelijk,
Les   3…..Zijn in het Hier en Nu,
Les   4…..Leven vanuit Inspiratie,
Les   5…..Contact maken met je Ziel,
Les   6…..Leven vanuit Angst of Liefde,
Les   7…..Gedachtekracht,
Les   8…..In vertrouwen loslaten,
Les   9…..Dankbaarheid,
Les 10…..Op weg naar Thuis,
Les 11…..Je Ziel, het Goddelijke Zelf.

Investering 
11 lessen € 825,- of betaling per les € 75,- 

Inschrijven en/of informatie,
mail naar info@debronvanlicht.nl

of
tel. 0181639497

© 2006 – 2024 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.