Jouw Engelenreis

Er zijn eigen niet echt woorden om uit te drukken wat de Engelenreis voor mij betekend heeft, maar hierbij toch een poging. Als ik mezelf aan het begin van de reis zou moeten omschrijven, zou ik mezelf als een bang en onzeker meisje omschrijven, ook al was ik 30. Ik wist dat ik blokkades in me had, maar ik had geen idee wat deze waren. Door deze cursus kwam ik langzaam maar zeker achter deze blokkades; van vastgeroeste patronen tot onverwerkt trauma van seksueel misbruik.

Dankzij de fijne, liefdevolle begeleiding van Inge kreeg ik de handvaten om hiermee om te gaan en contact te maken met dat bange meisje dat nog in mij zat. Ik leerde om dat meisje in mij liefde en veiligheid te geven en daardoor wonden te helen op een veel dieper niveau dan jaren therapie ooit voor mij hebben kunnen doen. De reis maakt mogelijk om de verschillende lagen steeds verder af te pellen tot je bij je ware kern komt. Als ik kijk waar ik na afloop van de reis sta, is dan ook dag en nacht verschil met het begin. Nu zie ik mezelf als een sterke vrouw, die weet wie ze is en zichzelf heeft leren omarmen en accepteren en eindelijk weet wat zelfliefde is. De reis is meer dan alleen spirituele groei: het is een transformatie naar je ware zijn.

Mocht deze reis op je pad komen, dan raad ik hem van harte aan. Het is namelijk oprecht het mooiste wat je jezelf kan gunnen.

Lisette S. (Gouda)