Mediumschap I

Wat is mediumschap?
Mediumschap is het vermogen om te communiceren met overledenen of wat wij noemen de  spirituele wereld. Als wij doodgaan overlijdt alleen ons stoffelijke lichaam. Je essentie, je ziel, sterft niet maar gaat over naar een andere dimensie. Een medium kan contact maken met die essentie en contact maken met overleden dierbaren.

Iedereen mens heeft mediamieke kwaliteiten bezit, zelfs al ben je je daar niet van bewust. De één is alleen talentvoller dan de ander. Vergelijk het maar met pianospelen: iedereen kan het leren maar niet iedereen wordt concertpianist. Daarvoor moet je talent hebben en veel tijd en discipline steken in het verder ontwikkelen van dat talent. Datzelfde geldt voor een goed medium.

Wil jij je gave ook meer ontwikkelen?
Dat kan de cursus mediumschap I en mediumschap II. Ik ga jou stapje voor stapje helpen om contact te maken met de spirits (overleden dierbare). ik ga jou leren het contact sterker te maken en zodat je uiteindelijk een prachtige reading kunt geven. Je leert je hoe je je energieniveau moet verhogen zodat je gemakkelijker contact kunt maken met de spirituele wereld en met je Ziel. Ook leer je je energieveld krachtiger te maken en je af te stemmen op de ander. Je zult merken dat je hierdoor beter in contact komt met de energie van de andere persoon. Je leert herkennen wat van jou is en van wat een ander. 

Inhoud cursus Mediumschap I

Wat is / doet een medium
Aarding, leren afsluiten en loslaten van energieën
Wat is meditatie?, waarom mediteren? voordelen van meditatie
Helder – zien – voelen – horen – weten
Psychometrie oefeningen – met foto’s – voorwerpen
Waarnemen van aura’s van jezelf en anderen

De cursus mediumschap  vereist doorzettingsvermogen, geduld en oefenen. Wil je écht doorgaan in het mediumschap, dan begeleiden wij je graag op dit mooie pad.. Wij hebben geen speciaal lesprogramma, iedere les is anders. Afgestemd op wat voor jou goed is! Afgestemd op wat voor de groep goed is. Wat voor de één goed is, is niet altijd goed voor de ander.


Na het volgen van de Mediumschap I, kun je doorstromen naar de cursus Mediumschap II

 Investering
6 lessen € 450,- of betaling per les € 75,- 

Inschrijven en/of informatie,
mail naar info@debronvanlicht.nl

of
tel. 0181639497

© 2006 – 2024 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.