Spiritueel centrum “ De Bron van licht” V.o.f. biedt de volgende behandeling

Spiritueel centrum “ De Bron van licht” V.o.f. biedt de volgende behandeling

Een Cyclus van 10 Schijfbehandelingen

Het basischakra, de basis van je leven.
Het basischakra is een heel bijzonder chakra. Het vormt namelijk in alle opzichten de basis van je leven. Vaak wordt dit meest stoffelijke chakra door mensen die zich geestelijk gaan ontwikkelen als niet zo belangrijk beschouwd, maar niets is minder waar! Dat basischakra is namelijk het fundament waarop jij jouw leven bouwt. Is dat fundament niet stevig en onderhevig aan allerlei fundamentele basis problemen, dan loop je vroeg of laat in je leven vast. Je wilt wel, maar je komt niet verder! Alsof je ergens maar niet doorheen komt, of overheen kunt stappen wat voor jou en jouw verdere leven heel belangrijk is. Niets is zo frustrerend als dat! Vaak heeft het te maken met de invulling van je karma. Je had je als ziel voor dit leven van alles en nog wat voorgenomen. Maar eenmaal mens op aarde, was niets menselijks je vreemd en ging je toch een heel andere kant uit dan eigenlijk de bedoeling was. Voordat je het weet loop je dan vast. Je baan is niet wat je wilt, of je relatie loopt stuk, je hebt het geweldig voor elkaar stoffelijk gezien, maar je zou zo graag… Of eigenlijk wil je heel graag iets gaan doen, dat je niet durft, of waar je niet toe komt of niet goed weet hoe je dat aan moet pakken! Voor je het weet zit dat basischakra vol frustraties, onverwerkte problemen, een negatief zelfbeeld en gebrek aan zelfvertrouwen. Ach daar is nog wel even mee te leven…. Maar het moet niet te lang duren! Dan komt er een moment dat je ‘opnieuw wilt beginnen’ maar dan anders, beter, meer jezelf. Op zo’n moment kun je kiezen voor een cyclus van 10 schijfbehandelingen.

Voor info, mail naar info@debronvanlicht.nl

© 2006 – 2023 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.

Reacties zijn gesloten.