Inhoud workshop

Transformatiereis door het labyrint

We beginnen onze reis met een heerlijke meditatie. Leg vervolgens het papier met het labyrint recht voor je neer en volg in je eigen tempo de weg door het labyrint naar het centrum.

Doe dit met je niet-dominante wijsvinger. Juist door de wijsvinger te gebruiken van de hand waarmee je niet schrijft, word je gedwongen om te vertragen en met aandacht en concentratie te ‘lopen’.

Tijdens je tocht kom je verschillende items, kaartjes zoals, chakra’s, engelen, dieren en de poorten tegen. Je zal merken dat er allerlei gedachten en gevoelens naar boven komen bij het kaartje die jij trekt op je reis en deze worden genoteerd om later uitgewerkt te worden.

Na een korte pauze loop je dezelfde weg weer terug door het labyrint en wordt je je er van bewust dat er meer diepere gevoelens in je leven dan je verwacht had, uiteindelijk bereik je het punt waar je begonnen bent en trekt een grote chakra kaart en ontvang je de meditatie die hierop staat geschreven.

Als je weer tot je zelf bent gekomen werk je alle informatie uit om deze de volgende dag te verwerken in een tekening of een soort maquette. Alle indrukken en gevoelens worden op een creatieve wijze vorm gegeven.

Je leert om vragen doelgericht op een liefdevolle wijze te stellen aan jezelf. Tijdens deze dag is er volop gelegenheid om vragen te stellen en om samen tot energierijke ervaringen te komen.

© 2006 – 2020 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.