Inhoud workshop

BekrachtigingsCeremonie / Inwijding
In de Workshop krijg je een de Bekrachtigingsceremonie die jouw verbindt met Het Net van Licht deze Ceremonie is bedoeld om jouw yin-energie (= vrouwelijke aspect)
te bekrachtigen. De Workshop De Grootmoeders is voor mannen en vrouwen.

Wat Leer je in de Workshop De Grootmoeders
* Wie de Grootmoeders zijn
* Hoe gebruik je het Netwerk van Licht?
* Je krijgt de BekrachtigingsCeremonie
* Ceremonie Grootouders

 Vanuit een oprecht hart en de wens om te ontvangen wat de Grootmoeders te geven hebben’ is alles wat er nodig is om de bekrachtiging te kunnen ontvangen! 

Wie mogen de bekrachtiging doorgeven? Dit is een taak voorbehouden aan vrouwen, want het ligt in hun natuur om Yin-reservoir te zijn. Elke vrouw die de bekrachtiging heeft ontvangen mag daarna de bekrachtiging doorgeven. Wie de ceremonie leidt heeft de functie van ‘doorgeefster’ want de Grootmoeders zeggen ‘Het is onze bekrachtiging. Wij geven haar. Wij trekken diegenen aan die zoekende en klaar zijn voor het ontvangen van onze bekrachtiging’. Dit gegeven maakt dat de ceremonie krachtiger, intenser, wordt beleefd. Wie de bekrachtiging doorgeeft moet de naam weten van de ontvanger.

De bekrachtiging
Wat gebeurt er innerlijk bij jou als ontvanger, tijdens de bekrachtiging? De heilige essentie, die slapend in de ontvanger aanwezig is, wordt ontstoken van vonk naar vlam.

  Een sjaal die over het hoofd van de vrouw wordt gelegd symboliseert de lichtsluier die grote hoeveelheden yin doet instromen in de vrouw. Vrouwen kunnen die onderdompeling aan omdat zij van nature een Yin-reservoir zijn. Diezelfde sjaal wordt bij een man om zijn schouders gelegd en symboliseert de mantel van behaaglijkheid. De mantel omkleedt mannen met de voor hen juiste hoeveelheid Yin die hen welbehagen schenkt. De handeling met de sjaal helpt de ontvanger om in het hier en nu te komen, het zet het geratel in de geest even uit en verankert wat je ontvangen hebt dieper in jezelf.

 Na het ontvangen van de bekrachtiging maak je deel uit van een transformatieproces dat is ingezet en dat onstuitbaar is. Bewust of onbewust begin je deel te nemen aan het toedienen van Yin-energie aan de Aarde. Dit gebeurt vanzelf. De Grootmoeders zijn je hiervoor zeer dankbaar.

© 2006 – 2020 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.