Munay-ki

Een geschenk van de Inca’s

Het woord Munay betekent liefdeskracht en Munay-ki betekent: Ik hou van je, Ik hou van je vanuit het aller diepste van mijn hart of Wees zoals je bent. Het quechua, de taal van vele Andesvolkeren en van de Q’éros, kent geen woord voor liefde, ook niet voor het woord wil. Dat is voor hen namelijk een geïntegreerd begrip: Munay: Liefde en wil ineen. Ofwel liefdevolle wilskracht of wilskrachtige liefde. De echte kracht van onvoorwaardelijke liefde.

Negen traditionele inwijdingen van de Inca-sjamanen zijn nu, als energietransmissies, voor een ieder beschikbaar om te ontvangen en om zelf ook weer op eenvoudige wijze door te geven. De negende inwijding is voor het eerst in de evolutie van de mensheid beschikbaar sinds juni 2006 om van mens-tot-mens door te geven. Voor jou persoonlijk kan de Munay-ki een middel zijn om in je leven tot werkelijkheid te brengen waar je nu zelfs nog amper over durft te dromen. Elke inwijding van de Munay-ki is een persoonlijke stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid op weg naar een harmonieuze samenleving.

Voor wie zijn deze inwijdingen? Voor mensen zoals jij en ik die graag in vrede, schoonheid en bewustzijn willen leven. Zo kunnen we samen het Pad van de Inca lopen en in harmonie leven met elkaar en alles wat op de aarde is.

 Voor de complete cyclus van 9 inwijdingen verdeeld over 3 maanden
betaal je in ene € 222,= incl. lunch en werkboek of je kiest voor een betaling
van € 77,= per inwijdingsdag incl. lunch en werkboek.

Aanmelden kunt je doen 
telefonisch; 0181639497 of mail even naar
info@debronvanlicht.nl

© 2006 – 2018 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”