Meditatie avonden


Het beeld dat alleen monniken boven op een berg in China zitten te mediteren is al lang niet meer aan de orde. Tegenwoordig wordt er zelfs op kantoren gemediteerd en wordt het ook op sommige scholen toegepast. Hoewel mediteren vaak alleen wordt geassocieerd met ontspanning, traint het tegelijkertijd ook nog eens je hersenen.

 

Mediteren is ook goed voor je lichamelijk rust en ontspanning van je geest. Je leert ontspannen op een dieper niveau en balans te brengen in jou dagelijks bestaan. De kracht in jezelf ontdekken en alles even lekker loslaten. Je neemt een kijkje in je diepste zelf en leert afstand nemen van emoties, waardoor je leven weer een nieuwe impuls krijgt om te stromen.

Je luistert daarbij naar de muziek en mijn begeleidende tekst die jou dieper in ontspanning brengt. Na afloop volgt er een bespreking van wat jij ervaren hebt en wat ik op helderziende wijze bij jou mocht zien.

De meditatie avonden worden één maal per twee weken op de dinsdagavond
van 20.00 – 22.00 uur gehouden, Kersengaard 62 in Spijkenisse.
Wij verzoeken je om 19.45 uur aanwezig te willen zijn!
Koffie, thee en water  zijn volop aanwezig.

Wat houd je tegen om eens lekker te gaan mediteren? Voel je vrij om te komen en laat je verrassen door wat de kosmos jou brengt.

Op dinsdagavond 23 oktober is er een meditatie avond.
Kosten per avond zijn € 15,=

Aanmelden kan telefonisch; 0181639497 of mail naar; info@debronvanlicht.nl