Inhoud inwijdingen

De 7 initiaties

Deze initiaties bestaan o.a. uit het inbrengen van de zaden van licht in de chakra’s, je wordt verbonden met de Spirit van het water en je kunt je ego los gaan laten. Er wordt een verbinding gemaakt met het vuur waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen. Het hart wordt geopend, net zoals de keel en het 3e oog, waardoor er heling kan plaatsvinden van het innerlijk kind en je communicatie. Je gaat werkelijk gaan zien wie jij bent en je wordt op een dieper niveau verbonden met het Universum.

1) Mama Occio
Is de dochter van Vader Zon en Moeder Aarde. Zij is de Moeder van alle Godinnen, en ook Godin van de Wijsheid. De Essentie van Mama Occio is ons te gronden in ons eigen centrum, om het centrum in ons zelf te vinden. Deze inwijding heelt je vrouwelijke kracht en herstelt balans. Bij dit ritueel ontvang je in de 7 chakra’s de ‘seeds of light’ die verbonden zijn met de 7 sjamanistische archetypes via 7 stenen, gewone stenen of chumpi-stones.

2) Doña Mujia
De Godin van het Water. Mujia betekent ‘meermin’ en staat voor ‘geest van het water’. Deze Godin en haar taak gaat over ‘loslaten’.
Deze inwijding helpt ons het negatieve aspect van het ego los te laten.
Het is een ‘Flowering rite’.
De tool voor dit ritueel zijn water en bloemen waarmee in handen worden ingewijd.

3) Mama Simone
Zij is de Godin van de Voorouders. Zij neemt ons mee naar onze voorouders, voorbij je voorouders, naar je begin, je oorsprong. Thuiskomen! De tool voor dit ritueel is een steen die je tijdens de workshop ontvangt.

4) Doña Teresa
Zij is de Godin van Harmonie, van Zachtheid, verbonden met onze ziel. Deze inwijding gaat over het openen van je Hart. De tool voor dit ritueel is een Despacho in de vorm van een hart die je gaat maken. Een aantal benodigdheden mag jezelf meenemen, waaronder rode en witte bloemen.

5) Maria Sakapana
Spiraal van Wind’. Zij is de Godin van Communicatie. Dit is een zuiverende rite. De tool voor dit ritueel zijn veren. De Veren mag jezelf zoeken in de natuur en meenemen.

6) Huana Huaman Tikkla
Godin van Zien en Visie. Dit ritueel is een energetische overdracht om je derde oog te openen voor helder zien, heldere visie en inzichten. De tool voor dit ritueel is een favoriet voorwerp wat voor jou ‘visie, inzicht en zien’ zal symboliseren.

7) Tomasa Huaman Tikkla
Godin van de Vrijheid. Deze inwijding gaat over ‘bevrijding’. Zij verbindt je met de 7 lichten en 7 sterren van de Pleiaden. De tool voor dit ritueel zijn 3 kaarsen waarmee je 3 weken gaat werken.

© 2006 – 2020 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.