Kundalini Reiki

Wat is Kundalini Reiki 


Kundalini Reiki is mogelijk de simpelste healingsvorm die er bestaat! Dit maakt het echter niet minder krachtig. Kundalini is een Sanskriet woord, dat ´opgerold´ betekent. Het betekent de energie die opgerolt ligt aan de basis van onze ruggegraat. Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording.

 

 

Het opstijgen van de energie door de aanwezige chakra´s, kan het beste geleidelijk gebeuren, omdat het met allerlei sterke ervaringen gepaard kan gaan wanneer blokkades doorbroken worden.

Daarom zijn er binnen Kundalini Reiki drie niveaus, waardoor de energie geleidelijk en op een rustige manier wakker gemaakt wordt en zo de kans heeft om op te stijgen. Inwijdingen in alle levels van Kundalini Reiki wil zeggen dat het energiekanaal en de chakra´s zijn geopend en gereinigd, waardoor je toegang hebt gekregen tot de aardse energie.

De basischakra is een ingang voor de Kundalini energie, of het Kundalini Vuur. Zodra deze energie bij het basischakra je lichaam binnenkomt, stroomt het langs het energiekanaal omhoog naar de kruinchakra waar het je lichaam weer uitstroomt. Er wordt aangeraden voordat je met Kundalini Reiki begint al een inwijding te hebben ontvangen in bijvoorbeeld Usui Reiki, of een andere helingsvorm. Wij gaan er vanuit dat ieder persoon uniek is. Daarom kijken wij wat je wel of niet aan kan.

Met Kundalini Reiki krijg je een andere energie of trilling binnen handbereik, die je kunt inzetten bij behandelingen of ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens behandelingen gebruik ik als de persoon er behoefte aan heeft ook Kundalini Reiki.

Er zijn net als bij Usui Reiki drie graden in Kundalini reiki:

Kundalini Reiki is door de Deense meditatieleraar Ole Gabrielsen gechanneld. Omdat het zo simpel is om met de energieën van Ole te werken, hoef je je niet door dikke handboeken te worstelen. Bij Ole’s energieën zitten altijd hele duidelijke en korte instructies. Het komt vooral neer op gewoon DOEN, laten stromen,
ontdekken en ervaren.

3 inwijdingen incl. werkboek en certificaat,
per inwijding op afstand 3 x € 37,50 of  € 112,50 in ene te voldoen
per inwijding persoonlijk 3 x € 55,= of € 165,= in ene te voldoen

Inschrijven en/of informatie, mail naar info@debronvanlicht.nl
of
tel. 0181639497

© 2006 – 2020 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.