Yvonne Bergervoet


8323109_1 
Yvonne, ongeveer 6 jaar geleden kwam ik voor het eerst naar meditatie avond. Na een warm en gezellig ontvangst voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Na een aantal meditatie avonden volgde een consult en inmiddels,na (bijna) alle cursussen, workshops en inwijdingen te hebben gevolgd ben ik uitgegroeid tot een zelfbewust persoon.

 


Ik neem nu de verantwoordelijkheid over mijn eigen leven en kan liefdevol naar mijzelf en naar de mensen kijken die om mij heen zijn.


Nadat ik langzaam steeds meer bij de praktijk betrokken raakte, Louis mocht bijstaan bij healingen, merkte ik dat ik steeds meer open ging voor de energieën en er mee mag werken. Het vertrouwen groeide en werd steeds sterker.

In 2015 ben ik ingewijd door Louis en Raymond als Reiki master in Usui system. In januari 2016 werd ik gevraagd om bij “De Bron van Licht” te komen werken.

Ik begeleid nu samen met Inge mensen bij cursussen en samen met Louis heb ik hele mooie energetische healingen mogen doen. Ik kan en mag nu mijn ervaringen en kennis over  brengen aan de mensen die daar voor open staan.

Dit voelt echt heel goed omdat ik iedereen ook zo’n gelukkig en liefdevol leven gun
als ik nu ervaar.