Wendy Buurmeester

8323109_1
Wendy
, zij kwam in onze praktijk waarvan wij het niet van verwacht hadden. Onze eigen dochter Wendy die zeer zelfbewust is en waar het spirituele met een paplepel is ingegoten gaf aan tijdens het eten, hallo ik ben jullie dochter en ik wil ook die kant van het spirituele ervaren en echt mensen helpen met hun groei. Mag ik ook in de praktijk meelopen en die ervaringen gaan op doen?

 

Wendy is altijd als eerste die aangeeft een cursus of workshop te willen volgen ook al staat er nog pas de helft van op papier. Alles wat wij aan lesmateriaal hebben heeft zij gevolgd. We hebben haar zien groeien van puber naar een zelfbewuste vrouw. Ons antwoordt was, oké, als dat jouw wens is. Inge geeft over twee weken een bloemenseance en op die avond mag jij samen met haar helderziende waarnemingen gaan doen. Deze avond was geweldig mooi en de wijze waarop Wendy de mensen benaderde was zeer respectvol. Ze ziet als medium, vorige levens en de lijnen die in het nu tot bewustzijn komen. Ook gaf ze netjes aan dat bepaalde dingen niet op die avond konden worden gezegd.

Wendy is een geboren trance medium met een zuivere spirituele gave voor het channelen. Praten op zielsniveau is van een grote zuiverheid. Zandlezen is een andere kwaliteit welke zij op een integere wijze uitvoert. Wendy is zeer invoelend en kan confronterend zijn, wetende waar ze mee bezig is, met een mens.

Zelf zijn wij erg trots op onze medewerkers, alle vier met totaal verschillende karakters, maar toch met een doel voor ogen, er zijn voor die ander. We zijn ons ervan bewust dat wij later het stokje door mogen geven aan de ander, zodat ook zij op hun beurt weer het spirituele verder mogen gaan uitdragen in licht en liefde.