Britta Vonk

8323109_1
Britta, in maart 2010 ben ik voor het eerst op consult geweest bij Inge. Na mijn consult kreeg ik een energetische behandeling van Louis. Inge en Louis adviseerden mij om een keer op meditatie avond te komen omdat dat wel goed zou zijn voor mij. En dat heb ik gedaan. En dat is heel wat voor een eigenwijsje zoals ik.

.

 

Na een aantal keren op een meditatie avond te zijn geweest en een keer aanwezig te zijn geweest bij een bloemenseance, ben ik wederom op advies van Inge gestart met een cursus, met de cursus “Jouw Engelenreis”. Een cursus werkte namelijk beter voor mij dan een persoonlijk consult. Al gauw volgde de cursus Magnetiseren (1). Waar ik veel van heb geleerd. En ik vond het ook erg heel leuk om te doen. In 2011 ben ik mee gegaan met een spirituele weekend (het Engelen weekend). Dit was echt een heel mooi weekend waar ik veel ervaringen heb opgedaan.

Kort na het weekend wist ik dat ik zwanger was. Het spirituele kwam toen even op een lager pitje te staan.. Een gezinnetje (met een klein kind) en een (drukke) baan was ook niet altijd makkelijk te combineren maar ik bleef nog wel cursussen volgen (waaronder bijvoorbeeld Magnetiseren (2), inwijding Munay-Ki en later ook nog Mediumschap en de cursus de Poorten en Sleutels van de Ziel . Dit deed ik vooral voor mezelf. Door de cursussen ben ik steeds zelfbewuster geworden en leerde ik daadwerkelijk te kiezen voor mezelf.

Vorig jaar kreeg ik het gevoel (en kreeg ik ook vanuit mijn ziel de boodschap) dat ik meer met het spirituele moest en wilde gaan doen. Ik kreeg de kans om samen met Yvonne en Inge de inwijdingen Reiki op Zielsniveau te gaan doen. Ik ben toen liefdevol ingewijd door Louis en Raymond. En vervolgens kwam van het een het ander…..in januari 2016 ben ik medewerker geworden van Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”.

Inmiddels is mijn zoontje 4 en hij gaat naar school, waardoor ik de werkzaamheden en cursussen bij de Bron van Licht iets makkelijker kan combineren. Ik heb al een hoop geleerd van de spirituele avonden, de beurs, de energetische behandelingen die ik heb gedaan en de (Engelen)workshop die ik samen met Inge heb mogen geven. En ik kijk er naar uit om nog meer ervaring te mogen opdoen, zodat ik dit op mijn beurt ook weer door kan geven en mensen die het nodig hebben en hier ook open voor staan kan helpen en begeleiden op hun pad.