Barbara van Iwaarden

8323109_1
Barbara
, is een buitgewoon spiritueel die erg begaan is met de mens in zijn/haar totale zijn. Ze heeft een sterke verbinding met Avalon. Glastonbury schudde mij wakker. Het was de hoogste tijd om aan mezelf te gaan werken en mijn spirituele gaven te accepteren en te ontwikkelen. Aromatherapie bleef daarin een rode draad, voor mezelf, mijn kinderen en naasten. Met het ontluiken van mijn gave’s raakte ik meer en meer geïnteresseerd in de energetische werking van de aromatherapie.

 

Vanuit mijn eigen expertise als psychiatrisch verpleegkundige was ik ook erg geïnteresseerd in wat aromatherapie op geestelijk niveau kon betekenen. Blij verrast zette ik ze in bij vrienden, familie en kennissen voor zowel lichamelijke als geestelijke problemen. Tijdens mijn 1e zwangerschap liep ik echter vast. Aromatherapie is niet zonder gevaar als de producten onjuist worden gebruikt, voor zwangeren, baby’s en kinderen is voorzichtigheid geboden. Mede daarom ben ik de opleiding
Bachbloesem gaan volgen.

Ik ontwikkelde een nog sterkere band met de engelen. Inge gaf mij het laatste zetje, me open te stellen voor de informatie van de engelen en de opdracht die zij voor mij hadden. Aartsengel Jeremiel begeleidde mij om de kennis te vertalen en dit product te creëren en zo werden de energetische sprays geboren. De kennis van de werking in combinatie met het openstellen voor leiding vanuit de engelen maakten het plaatje compleet. 

Het was een lastig pad, ik was erg onzeker maar zette door met alle steun van Inge en Louis. Samen zijn we ze gaan testen en groeide het vertrouwen in dit prachtige product. Het heeft lang geduurd voordat ik ze kon vrijgeven, hier had ik nog nooit aan gedacht maar de resultaten waren heel erg bijzonder. Het spirituele weekend in mei 2016 waarin de sprays uitvoerig werden gebruikt was een succes. Dankbaar en trots dat ik dit mag neerzetten op aarde om mensen te helpen op hun pad.

Al met al is de conclusie dat ik heel graag gebruik maak van wat de natuur ons heeft te bieden. Ik zet aromatherapie, bloesems maar ook edelstenen in om mezelf en anderen te helpen. Dankbaar ben ik, voor de geschenken van moeder aarde en de begeleiding vanuit de kosmos om dit neer te zetten.

In het spirituele weekend van mei 2016 hebben wij Barbara opgenomen in de groep van medewerkers van Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” waar zij naar onze mening haar plek op eigen wijze invult met de prachtige Energetische sprays.

Zie voor de sprays die Barbara ontwikkeld het item Energetische sprays