De Bron

Wij zijn “De Bron van licht”, Inge en Louis Bongenaar. “De Bron van Licht” is een spiritueel centrum te Spijkenisse. Samen hebben wij in 2006 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” opgericht om anderen te helpen op hun levenspad. Dit doen wij d.m.v. consulten, cursussen, inwijdingen Munay-ki, Kundalini Reiki en workshops. Al onze activiteiten vinden plaats in een ontspannen huiselijke sfeer.

Onze visie is “verbeter de wereld en begin bij jezelf”. Bewust leven en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen emoties en gevoelens is dan ook vaak een eerste stap naar healing van jezelf.
Alles begint en eindigt bij jezelf in licht en liefde.

Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van
Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”
kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst!

 

Ik ben Inge, medium, aura healer, ik maak o.a. tekeningen van de ziel, geef consulten, geef cursussen, meditaties, inwijdingen Munay-ki en workshops. Ik teken het binnenste van de ander en daarbij komen blokkades in de chakra’s en het lichaam zelf naar voren en kan er healing plaatsvinden.

Zo’n zielentekening is van belang voor de cliënt omdat men zich zelf op een dieper niveau gaat herkennen. Als ik bezig ben met tekenen voelt de cliënt het in zijn of haar lichaam en vaak komen mensen vanuit gene zijde naar voren om een aanvulling te geven. Ik doe dit nu ruim 11 jaar en heb verbluffende resultaten in mijn praktijk mogen ervaren. Door de helderziendheid in mijn leven ben ik mij er van bewust geworden dat er meer bestaat tussen hemel en aarde. Ik heb ervaren dat men in zijn leven vast kan komen te zitten in een donkere dimensie en wat dit met je doet in het dagelijks leven.

De aarde is een prachtige leerschool, maar er is ook een tijd geweest dat ik daar absoluut anders over dacht. Mijn jeugd was heftig en gaande weg mijn leven zijn er 7 mensen, waar onder mijn beide ouders en mijn eerste man, over gegaan naar het licht. Daar waren er 4 bij die kanker hadden en waar ik dus zeer dicht bij stond. Dankzij mijn gave’s kon ik ermee omgaan en het een plaats geven in mijn leven. Door deze en andere bagage kan ik jou nu helpen d.m.v. diverse behandelingen. Ik ben mij er door mijn levenservaringen bewust van geworden dat je jezelf kunt helen door stukken opnieuw te doorleven en een plekje te geven in je huidige leven.

meditationonworldpeace2zh1

Ik ben Louis, paragnost / magnetiseur, trance healer en Reiki & Kundalini Reiki Master. Ik werk met de energieën van Atlantis en de Meesters van Het Witte Broederschap, magnetiseren, Reiki en Sjamanic healing. Tegenwoordig werken de Meester en lichtwezens door mij heen en vinden de healing sessies op een hogere trilling plaats.

Ruim veertig jaar geleden toen mijn opa overleed, stond deze die nacht voor mijn bed wat weer een bevestiging was van mijn gevoel in een leven na dit aardse leven. Het spirituele kwam toen steeds meer op mijn pad. Mijn leven is er één van ups en downs, veel mensen zijn uit mijn leven verdwenen en nieuwe kwamen er voor terug. Tien jaar geleden heb ik opnieuw het geluk mogen ontvangen in de persoon van Inge die mij steunt en stimuleert maar ook corrigeert waar nodig. Elke dag leer ik van anderen en groei ik in licht en liefde.

Ik heb de cursus paragnostiek, magnetiseren, alfa-training en mega-training gevolgd bij Rob van der Wilk. Intuïtieve ontwikkeling bij Hans de Haan en Esoterie bij Dolly Brinkman. In 2009 heb ik Reiki I gevolgd bij Amazone in Spijkenisse. In 2009 bij centrum INGUZ de Munay-ki inwijdingen ontvangen. In 2010 van Ineke van Eersel de inwijdingen Kundalini Reiki 1,2 en 3 ontvangen. Januari 2011 de Engelen inwijding van Inge Bongenaar ontvangen. Februari 2011 van Ineke van Eersel de inwijding Ama Deus Shamanic Healing ontvangen. November 2011 van Karin van Harten Reiki II inwijding ontvangen. Januari 2013 van Raymond Stuik Reiki III inwijding zijnde Master ontvangen. In 2017 inwijdingen Nusta Karpay ontvangen van Inge Bongenaar.

Op onze site zijn al onze activiteiten zoals cursussen, workshops, inwijdingen en spirituele weekenden te vinden die Inge en ik organiseren.

Voel je vrij en welkom bij ons, voel je de behoefte voor een gesprek of consult, neem dan eens contact met ons op, telefonisch; 0181639497 mailen kan naar; info@debronvanlicht.nl

© 2006 – 2018 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”