Workshop Transformatiereis door het Labyrint van jouw leven

Drie jaar geleden kreeg Inge in haar dromen tekeningen door van de chakra’s en zij leerde via het tekenen dat aan elke chakra een engel, een dier en een poort van inzicht verbonden is.

Nadat de tekeningen elkaar opvolgden ontstond er het chakra spel. Het is een bewustwordingsproces waarbij je gaande weg je reis bewuster wordt in welke energie je zit en waarmee je in dit leven mee bezig bent. Het onderbewuste wordt bewust. In dit weekend ga jij contact maken met de diepere lagen in jezelf.

We reizen door een labyrint en volgen met onze wijsvinger, het pad naar het middelpunt van het labyrint. Tijdens deze meditatieve reis trek je kaartjes van een chakra, dier, engel en aangekomen bij het midden van het labyrint een poort.

De kaartjes vertellen jou meer over jouw zelf maar dagen je ook uit om nog dieper in je gevoel te kijken, te ervaren wat er werkelijk in jou leeft. Tijdens de reis door het labyrint zal je merken dat er allerlei gedachten en gevoelens naar boven komen en deze worden genoteerd om later uitgewerkt te worden.

Als je er uiteindelijk aan toe bent ga je de weg terug door het labyrint en wordt je je er van bewust dat er meer diepere gevoelens in je leven dan je verwacht had, uiteindelijk bereik je het punt waar je begonnen bent en trekt een grote chakra kaart en ontvang je de meditatie die hierop staat geschreven.

Als je weer tot je zelf bent gekomen werk je alle informatie uit om deze de volgende dag te verwerken in een tekening verslag of een soort maquette. Alle indrukken en gevoelens worden op een creatieve wijze vorm gegeven. Je leert om vragen doelgericht op een liefdevolle wijze te stellen aan jezelf. Tijdens dit weekend is er volop gelegenheid om vragen te stellen en om samen tot energierijke ervaringen te komen.

Wij werken in deze workshop individueel en met kleine groepjes, 2 tot 4 personen
om een ieder maximale begeleiding te kunnen schenken

Inschrijven en kosten
De dag begint om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur
en de kosten inclusief werkboek, certificaat en lunch € 72,50.

Deze workshop wordt gehouden op aanvraag

Aanmelden kunt u doen:
telefonisch; 0181639497
of
e-mail naar; info@debronvanlicht.nl

© 2006 – 2018 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”