Workshop De Grootmoeders

 

De Grootmoeders laten de veranderingen zien die plaatsvinden op aarde, leggen uit waarom de aarde in een kritieke toestand verkeert, verduidelijken het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie.

 


Ze vertellen ons wat wij kunnen doen om onszelf en onze planeet weer in balans te brengen. Zij vragen ons om met het “Net van Licht” te werken en het verder te versterken. Zij helpen ons om Hun boodschap te leven.

Het werken met onze voorouders versterkt de kracht van alles wat we met de Grootmoeders doen. Iedere keer wanneer we met het Net van Licht werken, nodigen wij onze voorouders uit en omdat wij met hen hebben gewerkt, hebben we geleerd dat wat ons helpt, ook de voorouders helpt, omdat ‘tijd’ niet echt bestaat.
Wat ons geneest kan ook hen genezen.

Wanneer wij de Kracht van de Grootmoeders aan anderen doorgeven, geven wij die ook door aan de voorouders, die dit op hun beurt weer aan de verdere voorouders doorgeven. Zodoende wordt niet alleen het leven in deze tijd genezen, maar wordt het hele leven genezen.

In verbinding met de Grootmoeders
Het Net van Licht doordringt onze lichaamscellen en strekt zich uit over de gehele kosmos. Zo ondersteunt het de Aarde en verschaft het ons een pleisterplaats in de roerige tijden die nu zijn aangebroken. De Grootmoeders blijven ons energetisch begeleiden tijdens de versnelde veranderingen die een beroep doen op ons zenuwstelsel.

Bekrachtigingsceremonie / Inwijding
In de Workshop krijg je een de Bekrachtigingsceremonie die jouw verbindt met Het Net van Licht deze Ceremonie is bedoeld om jouw yin-energie (= vrouwelijke aspect)

te bekrachtigen. De workshop De Grootmoeders is voor mannen en vrouwen.

Wat Leer je in de Workshop De Grootmoeders?
* Wie de Grootmoeders zijn

* Hoe gebruik je het Netwerk van Licht?
* Je krijgt de Bekrachtigingsceremonie

Wil jij aangesloten worden met het Netwerk van Licht?
Wil je meer weten over de Grootmoeders?

Data 2018: * in onderling overleg
Zaterdag of zondag: van 11 tot 16 uur
De Kosten bedragen: € 90,= (incl lunch)

Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”
Kersengaard 62
3206 NK Spijkenisse

Ben jij er klaar voor? Geef je dan nu op voor
deze liefdevolle workshop via
tel: 0181639497 of mail naar
info@debronvanlicht.nl

@ 2006 – 2018 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”