Inhoud cursus

We starten iedere les met een meditatie. Hierdoor leer je weg te komen uit je denken en in beter contact te staan met jezelf. Je leert je hoe je je energieniveau moet verhogen zodat je gemakkelijker contact kunt maken met de spirituele wereld en met je Ziel. Ook leer je je energieveld krachtiger te maken en je af te stemmen op de ander. Je zult merken dat je hierdoor beter in contact komt met de energie van de andere persoon. Je leert herkennen wat van jou is en van wat een ander. Ook leer je aanvoelen wat iemand bezig houdt in werk, hobby, relaties en dergelijke.

Iedereen beschikt over intuïtie maar vaak zijn we ons daar nauwelijks van bewust. Toch is het gebruiken van je intuïtieve vermogens in je dagelijkse leven, een van de nuttigste dingen die je voor jezelf kunt doen. Tijdens deze cursus gaan we leren hoe we onze intuïtie optimaal kunnen gebruiken. Dit doen we door allerlei praktische oefeningen. De onderwerpen die aan bod zullen komen zijn:

Wat is / doet een medium

Aardingsoefening

je afsluiten en leren loslaten

Helder – zien – voelen – horen – weten

Psychometrie oefeningen – met foto’s – voorwerpen

Waarnemen van aura’s van jezelf en anderen

Gidsen

De cursus mediumschap  vereist doorzettingsvermogen, geduld en oefenen. Wil je écht doorgaan in het mediumschap, dan begeleiden wij je graag op dit mooie pad.. Wij hebben geen speciaal lesprogramma, iedere les is anders. Afgestemd op wat voor jou goed is! Afgestemd op wat voor de groep goed is. Wat voor de één goed is, is niet altijd goed voor de ander.


Na het volgen van de basiscursus Mediumschap kun je doorstromen naar de cursus Mediumschap gevorderden.

© 2006 – 2020 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” V.o.f.