Inwijdingen Munay-ki

De Munay Ki, de weg van het Hart Negen traditionele inwijdingen van de Inca-sjamanen zijn nu, als energietransmissies, voor een ieder beschikbaar om te ontvangen en om zelf ook weer op eenvoudige wijze door te geven. De negende inwijding is voor het eerst in de evolutie van de mensheid beschikbaar sinds juni 2006 om van mens-tot-mens door te geven.

Voor jou persoonlijk kan de Munay-ki een middel zijn om in je leven tot werkelijkheid te brengen waar je nu zelfs nog amper over durft te dromen. Elke inwijding van de Munay-ki is een persoonlijke stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid op weg naar een harmonieuze samenleving.

3- daagse Workshop (1 maal per maand)

1e dag
Op deze dag gaan we aan de slag met de eerste vier inwijdingen. Deze activeringen geven je eigen helingspad gerichter vorm en versnellen je groeiproces. De inwijdingen die ontvangen gaan worden zijn:

*De eerste inwijding: De initiatie van de heler, Hampe Rite: Deze initiatie activeert je vermogen tot heling van jezelf en anderen.

*De tweede inwijding: De banden van kracht, Chumpi Rite: Vijf energetische banden van kracht worden in elkaar in je energieveld geweven om je spirituele bescherming te bieden.

*De derde inwijding: De initiatie van harmonie, Ayni Karpay: Deze initiatie verbind je met de scheppende kracht van het universum.

*De vierde inwijding: De initiatie van de ziener, Kawaq rite: Deze initiatie activeert de innerlijke ziener in je.

2e dag
Vandaag gaan we aan de slag met de Lineage-activeringen. Hierdoor raak je direct verbonden met een bron van kennis en wijsheden die hun oorsprong hebben gevonden in de oeroude Incatradities. De inwijdingen omvatten de volgende verbindingen:

*De vijfde inwijding: De initiatie van de hoeder van de dag, Pampamesayok: Door deze initiatie verbetert je band met Moeder Aarde, uit wie al het leven voortkomt.

*De zesde inwijding: De initiatie van de hoeder van wijsheid, Altomesayok: Deze initiatie verbind je met het mannelijke in jezelf en met Vader Zon, de kracht van creatie.

*De zevende inwijding: De initiatie van de hoeder van de Aarde, Kuraq Akuyek: Deze initiatie verbind je met de Aartsengelen en de Sterren en laat je “godbrein” ontwaken.

3e dag
Vandaag besteden we aandacht aan bepaalde oefeningen die de processen die op gang gebracht zijn helpen integreren. Daarnaast worden vandaag de laatste twee inwijdingen ontvangen en doorgegeven.

*De achtste inwijding: De initiatie van de hoeder van de Sterren, Mosoq Karpay: Dit is de initiatie die jou verbindt met de Tijd die Komt en je wordt vrijgemaakt van het verleden. Voorbereiding op de tijd die komt.

*De negende inwijding: De initiatie van de Schepper, Taytanchis: Deze initiatie activeert je Goddelijke natuur, het Licht van Creatie, de Schepper in jou.

Inschrijving en kosten
Wij vinden het belangrijk dat er tussen de inwijdingen genoeg tijd zit om dingen te laten bezinken, gemiddeld zit er een maand tussen de inwijdingen. Volgens de overleveringen betaald men niet voor de 9 Munay-Ki inwijdingen, maar wel: voor de tijd die de cursussen in beslag nemen, de begeleiding, de hand-outs, Pi Stone, Cd/Dvd, koffie/thee/water, lunch en certificaat.

Schrijf je nu in voor een volgende cyclus van inwijdingen Munay-Ki welke kunnen starten op willekeurige dagen in 2018 en die wij jou in liefde aanreiken. Totale kosten voor de 9 rites verdeeld over 3 dagen zijn incl. lunch, werkboek en certificaat,
Cd/Dvd en PI Stone € 222,= of per inwijdingsdag € 77,=.


De dagen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur.

Aanmelden kunt u doen:
telefonisch; 0181639497
of
e-mail naar; info@debronvanlicht.nl

© 2006 – 2018 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”