Inwijdingen Kundalini Reiki

Kundalini Reiki is door de Deense meditatieleraar Ole Gabrielsen gechanneld. Omdat het zo simpel is om met de energieën van Ole te werken, hoef je je niet door dikke handboeken te worstelen. Bij Ole’s energieën zitten altijd hele duidelijke en korte instructies. Het komt vooral neer op gewoon DOEN, laten stromen, ontdekken en ervaren. Het is een eenvoudige maar effectieve vorm van heling en zelfontwikkeling Kundalini is een Sanskriet woord, dat “opgerold” betekent. Het betekent de energie die opgerold ligt aan de basis van onze ruggengraat.

Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. Het opstijgen van de energie door de aanwezige chakra’s, kan het beste geleidelijk gebeuren, omdat het met allerlei sterke ervaringen gepaard kan gaan wanneer blokkades doorbroken worden.

Daarom zijn er binnen de Kundalini Reiki 3 levels, waarin de energie op een rustige manier ‘wakker gemaakt’ wordt, en zo de kans heeft om op te stijgen. Inwijdingen in alle levels van Kundalini Reiki wil zeggen dat het energiekanaal en de chakra’s zijn geopend en gereinigd, waardoor je toegang hebt gekregen tot de aardse energie.

De basischakra is een ingang voor de Kundalini energie, of Kundalini Vuur. Zodra deze energie bij het basischakra je lichaam binnenkomt, stroomt het langs het energiekanaal omhoog naar de kruinchakra waar het je lichaam weer uitstroomt. Het is aan te raden voordat je met Kundalini Reiki begint al een inwijding te hebben in Usui Reiki of een andere helingsvorm, omdat het een vrij krachtige vorm is.

Met Kundalini Reiki krijg je een andere ‘kwaliteit’ energie of trilling binnen handbereik, die je kunt inzetten bij behandelingen of t.b.v. je persoonlijke ontwikkeling. Er zijn net als bij Usui Reiki drie graden in Kundalini Reiki: 1, 2 en 3. Iedereen die wil gaan werken met Kundalini Reiki moet beginnen bij de 1e graad, ook al heeft men al inwijdingen gehad in andere Reiki- of helingsvormen.

Voor de Kundalini inwijdingen

Kundalini Reiki 1
Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in de basischakra. Het hoofdenergiekanaal tussen basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘ontwaken’ van Kundalini energie tijdens de inwijding in Kundalini Reiki 2. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar de kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki vrijer kan stromen.

Kundalini Reiki 2
Tijdens de 2e inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het Kundalini Vuur wordt ‘aangestoken’/geactiveerd, waarbij de hoofdenergiebaan voorzichtig wordt geopend. De Kundalini energie bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledige opstijgen van de Kundalini in Kundalini Reiki 3. Tevens gaat het 3e oog- of voorhoofd-chakra verder open. Verder leer je een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van de Kundalini Reiki energie. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele systeem gereinigd. Probeer zowel voor als na de inwijding de ruimte van ongeveer 40 centimeter boven je hoofd te bevoelen, om zo verschil tussen het inactieve (voor) en actieve (na) Kundalini Vuur te voelen.

Kundalini Reiki 3
Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, hart en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Tijdens de afstemming op de energie van Kundalini Reiki 3, ontvang je een aantal extra inwijdingen. Door deze vormen te gebruiken tijdens zelfbehandelingen, krijg je de kans verschillende delen van jezelf en je verleden te healen. Het is belangrijk dat je eerst alle vormen gebruikt voor zelfbehandeling voordat je ze gebruikt om iemand anders te healen.

Iedereen die wilt gaan werken met Kundalini Reiki moet al ingewijd zijn in een andere vorm van Reiki, bijvoorbeeld Reiki 1.

Kosten inwijdingen 3 sessies op afstand zijn 3 x € 37,50 = € 112,50 (vooraf te voldoen)
Kosten inwijdingen 3 x een sessie is 3 x € 55,- = of in ene € 165,-

Dit is inclusief werkboek en certificaat

Aanmelden kunt u doen:
telefonisch; 0181639497
of
e-mail naar; info@debronvanlicht.nl

© 2006 – 2018 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”