Inwijdingen Engelenenergie ***Momenteel niet beschikbaar

Via een droom ontving ik de opdracht om Engelen inwijdingen te gaan doorgeven en op welke wijze ik dit moest doen. God strooit prachtige Engelen voor ons uit over de wereld en er zijn zo veel mensen die hen negeren. We mogen ons tot hen wenden
en om hulp vragen. Zo simpel ligt het.

Heb genoeg geloof om de Engelen om hulp te vragen; daarmee geef je de Engelenkracht en kunnen ze op hun beurt jou kracht geven. Ze zijn slechts een ademtocht van jou verwijderd.

De Engelen bieden ons de mogelijkheid om ons eigen ik lief te hebben en ze staan klaar om ons te ondersteunen in onze zoektocht naar wie wij werkelijk zijn in het diepste van onze ziel.

Je trillingsniveau zal steeds hoger worden. De Engelen inwijdingen zijn via de Engelen doorgegeven om de mensen hierop voor te bereiden. Het is in Liefde gegeven en iedereen mag het in Liefde ontvangen. De Engelenenergie is een energie van Onvoorwaardelijke Liefde.

Er zijn 4 inwijdingen:
1e de derde oog inwijding
2e de astrale kruin inwijding
3e de hart inwijding
4e de engelen inwijding

De inwijdingen worden in 1 keer doorgegeven. Je kunt daarna de Engelen energie inzetten tijdens behandelingen, bij meditatie en in alle gevallen waarin dat nodig is oproepen. De Engelen inwijding kent geen voorwaarden. Iedereen die het verlangen voelt
om meer contact met de Engelen te hebben kan deze inwijding ontvangen. Engelen energie is bescherming, genezing, harmonie, schoonheid, vreugde, vervulling, en vrede in je hart.

Inwijdingen
Een engelen inwijding is een manier, om op een speciale manier in contact te komen met de engelen. Een inwijding is een rituele handeling, waar bij men de positieve krachten, vanuit de spirituele wereld naar de desbetreffende persoon haalt. In dit geval gaat het om het Goddelijke Licht van de engelen van het Licht te verankeren in het wezen van die persoon. Men krijgt door deze inwijding een hoger trillingsgetal en automatisch daardoor op een hoger spiritueel niveau geplaatst.

De kosten voor deze inwijdingen zijn € 55,= en is inclusief werkboekje,
certificaat en een bergkristal

Aanmelden voor deze mooie inwijding kunt u doen:
telefonisch; 0181639497
of
e-mail naar; info@debronvanlicht.nl

© 2006 – 2018 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”