Inwijdingen Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3 (Master) in het Usui Reiki systeem

Inwijding Reiki 1
Dit is je eerste stap in het Reikiproces. Je begint aan een nieuwe ontwikkelingsfase in jouw spirituele groei. Reiki 1 is werkzaam op het lichamelijk niveau en is in eerste instantie bedoeld voor jezelf, je leert echter ook op welke wijze je anderen kunt behandelen.

Je ontvangt van ons een uitgebreide map met informatie over  de geschiedenis van Reiki en beschrijvingen van de behandelingsmogelijkheden en de daarbij behorende handposities. Het oefenen van het geven van een behandeling. Nadat je bent ingewijd begint je lichaam aan een schoonmaak periode van ongeveer 21 dagen.

De inwijding Reiki 1 bestaat uit 4 initiaties en ontvang je verdeeld over de dag.
De dag begint om 9.30 en eindigt rond 16.30 uur.

De kosten voor de inwijding Reiki 1 zijn: € 175,=  en is inclusief lunch, werkboek en certificaat.

reiki23

Inwijding Reiki 2
Reiki 2 is het natuurlijke vervolg waarmee je een behoorlijke stap vooruit neemt. Waar Reiki 1 alleen op lichamelijk niveau werkt kom je met Reiki 2 op het mentaal/geestelijk niveau en heb je dus een behoorlijk krachtig instrument in handen. Je kunt jezelf nu beter verbinden met iemand die je behandeld en zelfs energie op afstand sturen. Voor jezelf betekent het ook een stevige duik in je ontwikkeling want je eigen proces gaat natuurlijk ook gewoon door en je gaat nu de confrontatie aan met jezelf op geestelijk/mentaal niveau.

Voor Reiki 2 krijg je natuurlijk een aanvulling voor je cursusmap met 3 Reiki symbolen en de uitleg hoe en waar deze gebruikt mogen worden. Het spreekt voor zich dat je eerst Reiki 1 gedaan moet hebben en er tussen de beide inwijdingen ongeveer een 3 maanden zit.

De inwijding Reiki 2 bestaat uit 1 initiatie, oefenen in het tekenen van de symbolen en het oefenen van een behandeling. De dag begint om 9.30 en eindigt rond 16.30 uur.

De kosten voor de inwijding Reiki 2 zijn: € 225,=  en is inclusief lunch, werkboek en certificaat.

reiki

 Inwijding Reiki 3 (Master)
Dit is de weg om toegang te vinden tot verdere spirituele groei, die je leven zal verrijken en naar hoger niveau tilt, naarmate je meer en meer bereid bent je eigen verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen. Je ontvangt tijdens de inwijding het Master symbool, het lichtsymbool, aangereikt. Met dit Master symbool wordt ook geoefend. Door de inwijding in de derde graad wordt de mogelijkheid om de universele energie toe te passen versterkt. Hiermee ben je in de fase van het spirituele/zielsniveau terecht gekomen. De initiatie van het Master symbool zorgt ervoor dat de Reiki energie kan worden toegepast om inwijdingen in de Reiki energie te geven.

De inwijding Reiki 3 bestaat uit 1 initiatie van het Master Symbool, het oefenen in het tekenen van het symbool en het gebruik tijdens behandelingen, instructies voor het initiëren van anderen. Na afronding van deze dag ben je Reiki Master en kun je dus zelf een Reiki cursus geven. De dag begint om 9.30 en eindigt rond 16.30 uur.

De kosten voor de inwijding Reiki 3 (Master) zijn: € 375,=  en is inclusief lunch, werkboek en certificaat.
 reiki23

De Reiki inwijdingen bij ons worden verzorgt door ons Reiki team bestaande uit;
Inge, Yvonne en/of Britta

Aanmelden kunt u doen:
telefonisch; 0181639497
of
e-mail naar; info@debronvanlicht.nl

© 2006 – 2018 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”