Paranormale & Spirituele facetten

Inhoud cursus Paranormale & Spirituele facetten
Deze cursus is ontstaan op uitdrukkelijk verzoek van onze cursisten

Les 1
Telepathie. Letterlijke betekenis van telepathie is ver-voelen. We verstaan hieronder het overdragen van bewustzijnsinhouden (gedachtekracht) van de ene mens op de andere mens die niet in de buurt is, zonder gebruik te maken van de zintuigen.

Les 2
Contact maken met andere planeten en energieën. We gaan kennismaken met energieën van een hogere orde die ons begeleiden in onze ascensie processen naar de 5e dimensie.

Les 3
Channelen met de 5e dimensie. Je leert hoe je de telepathische boodschappen van je Hogere zelf van gidsen en Opgestegen Meesters kan ontvangen. Waar je op moet letten en hoe je jezelf kunt beschermen tegen ongewenste entiteiten. De nadruk ligt vooral op het zelf doen en ervaren hoe fantastisch het is om te channelen. Je leert je af te stemmen op de hogere energieën en op je Hogere zelf.

Les 4
Contact maken met de natuur. We gaan naar een bosgebied waar we al wandelend, mediterend op een bankje, één proberen te worden met de natuur om ons heen.
Het is de bedoeling dat je de energieën gaat ervaren op een dieper niveau dan we tot nu toe gedaan hebben.

Les 5
Kristallen in gebruik (theorie). Reeds in de oudheid kende men de heilzame werking van edelstenen en kristallen. Elke steen of kristal bevat zijn unieke kleur, energie en eigenschappen. Edelstenen en kristallen bevatten hierdoor een subtiele energie waar we gebruik van kunnen maken.

Les 6
Kristallen in gebruik (praktijk). We gaan nu met de kristallen oefenen en hierbij ga je de chakra’s in balans brengen.

Les 7
Spiegelen
Het observeren van je innerlijke. Als je zelf in de spiegel kijkt dan zie je alleen het uiterlijke. Alleen het tastbare. Alleen het fysieke wat aan te raken is.

Les 8
Totemdieren. Aan ieder dier is een bepaalde kracht en energie verbonden en die is heel specifiek, ieder dier is immers gespecialiseerd in een bepaald iets. Die kracht en energie kunnen wij gebruiken om beter te ontwikkelen.

Les 9
Wat is een Aura? Iedere aura bevat een schat van informatie over de persoon zelf, zoals: wat voor een karakter een persoon heeft waar de persoon zich mee bezig houdt enz.

Les 10
Dromen. Een droom is de verzameling van beelden, geluiden, gedachten en gevoelens die iemand ervaart, als hij of zij slaapt. Als iemand zegt dat hij niet droomt, zegt hij eigenlijk dat hij zich geen dromen herinnert.

Les 11
Leylijnen en Krachtplaatsen. De aantrekkingskracht van deze plaatsen gaat diep, veel dieper dan wij beredeneren kunnen. Is er een resonantie? Dan voelt het of een diepe toon wordt aangeslagen in ons binnenste. Het is de bedoeling dat wij een leylijn of krachtplaats gaan bezoeken……….

Nog eenmaal bij elkaar, uitreiking certificaat en verdere invulling in overleg.

Inschrijven en kosten
***Volgende startdatum is op aanvraag in 2017***
De cursus wordt éénmaal per maand op de dinsdag-, woensdag- of donderdagavond gegeven. De kosten zijn: € 495,= of € 45,= per les. Bij tussentijds stoppen is men verplicht het restant van het cursusgeld in ene te voldoen.

Aanmelden kunt u doen:
telefonisch; 0181639497
of
e-mail naar; info@debronvanlicht.nl

© 2006 – 2018 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”