Jouw Engelenreis; een reis in en door jezelf

Inhoud cursus Jouw Engelenreis; een reis in en door jezelf.

De samenwerking met de engelen geeft ons in ons dagelijks bestaan het besef dat we niet alleen zijn en dat wonderen echt bestaan. Engelenenergie kunnen we als heel subtiel ervaren en is anders van samenstelling dan de energieën die we normaal ervaren. Ook kunnen we een beroep doen op de engelen, hun hulp komt altijd op een moment dat we het niet verwachten. Engelen komen niet zomaar, ze wachten erop dat ze uitgenodigd worden in ons leven. Engelen kunnen we zien als wijze leraren op onze weg naar huis. Eigenlijk gaan we in deze lessen als het ware op weg naar huis.

Les 1
Het 1e huis ofwel het blauwe huis, huis der kaarten. De samenwerking met de engelen geeft ons in ons dagelijks bestaan het besef dat we niet alleen zijn en dat wonderen echt bestaan. Dat besef kom je meer en meer in je leven tegen omdat je er achter komt dat er meer is tussen hemel en aarde, je wordt je dus bewuster van jezelf.

Les 2
Het 2e huis ofwel het oranje huis, huis van geschenken. Toen je als ziel hier op aarde kwam heb je een aantal gereedschappen meegekregen om hier op aarde als mens te kunnen functioneren. Dat zijn je lichaam, je gevoel, je denken en je ego. Al deze gereedschappen zijn bij aanvang puur en staan in dienst van en in verbinding
met de ziel.

Les 3 (1)
Het 3e huis ofwel het groene huis, huis van biologie. Na onze gereedschappen te hebben ontvangen kunnen we rustig op weg gaan naar het 3e huis waar het fysieke lichaam centraal staat. Ook hier staat weer een engel op je te wachten om allerlei dingen aan te reiken voor de reis die door jezelf je maakt.

Les 4 (2)
Vervolg van het 3e huis. Kijk nu eens naar de sleutel van verandering van zienswijze naar jezelf en laat de helende engel toe in je leven, voor je zelf.

Les 5
Het 4e huis ofwel het violette huis, huis van verantwoordelijkheid. Nu we hebben ervaren dat de sleutel ligt in de verandering van zienswijze in het proces van innerlijk ervaren, gaan wij door naar het 4e huis welke is verbonden aan de engel van verzorgende liefde. Deze engel zal je leren verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf,
jouw lichaam en gevoelens.

Les 6
Het 5e huis ofwel het rode huis, huis van relaties. Nu je weer in je eigen kracht staat en je plaats in genomen hebt in jezelf gaan we op weg naar het 5e huis waar de engel van verbondenheid al staat te wachten. Gaandeweg heb je al heel wat geleerd en gevoeld, hierdoor kom je dieper in jezelf en elke laag wordt erkend en lichter voor jezelf.

Les 7
Het 6e huis ofwel het witte huis, huis van liefde. Ik wil het zo graag uitleggen maar liefde is niet uit te leggen, liefde is in mijn ogen altijd aanwezig, zelfs als de angst je overmand of andere gevoelens die je liever niet hebt. Het is de filter van jouw eigen bewustzijn waar jij doorheen kijkt en alleen jij weet hoe jouw proces voelt.

Les 8 (1)
Het duistere stukje in ons zelf. Nu je inzicht hebt gekregen in de liefde met anderen en jezelf gaan we op weg naar het 7e huis waar de engel van eigenwaarde jouw wacht.
Maar voordat je dat huis bereikt zal je eerst de confrontatie dienen aan te gaan met nog een ander deel van jezelf.

Les 9 (2)
Vervolg van het duistere stukje in ons zelf. Door nu het duistere stukje echt te erkennen en het licht door al je cellen te laten stromen, komen licht en donker volledig in balans. Je bent in staat om je pad naar het licht te vervolgen in licht en liefde voor
en door jezelf.

Les 10
Het 7e huis ofwel het gouden huis, huis van eigenwaarde. Nu het duister onder ogen hebben gezien en geïntegreerd in ons zijn vervolgen we onze weg naar het 7e huis waar de engel van eigenwaarde jouw wacht. Hier ontwikkel je gevoel voor eigenwaarde. Dit zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit, jezelf waardeert en dat je er mag zijn, gewoon vanwege wie je bent.

Les 11
Dieper contact met de Engelen en channelen. Tijdens deze reis kreeg je inzicht in wat jou ervan weerhield om in overvloed te leven. Je hebt geleerd je innerlijke saboteurs
te herkennen en ontmaskeren. Je kunt nu je werkelijke potentieel aanspreken en die dingen doen die je vanuit het diepst van je hart wilt. Nu de reis door je innerlijk is beëindigd gaan we een dieper contact leggen door een meditatie.

Inschrijven en kosten
  Een nieuwe groep start in onderling overleg…ook is het mogelijk om de cursus individueel te volgen.

Inschrijven kan nu reeds voor de cursus groep die start op aanvraag en één maal per maand op de woensdagavond of donderdagavond wordt gegeven. De kosten zijn
€ 550,= of € 50,= per les. Bij tussentijds stoppen verplicht men zich het restant
van het cursusgeld in ene te voldoen.

Aanmelden kunt u doen:
telefonisch; 0181639497
of
e-mail naar; info@debronvanlicht.nl

© 2006 – 2018 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”