Magnetiseren ***Mommenteel niet beschikbaar

Magnetiseren is werken met Kosmische, Universele energie die overal om ons heen aanwezig is en door iedereen “gebruikt” kan worden teneinde je cliënten (en jezelf) in balans te brengen, zowel op geestelijk als fysiek niveau. Hierdoor ruim je blokkades op waardoor oude verwondingen en traumatische ervaringen kunnen verdwijnen en het lichaam weer gezond kan worden. Tijdens de sessies met je cliënt verwijder je de negatieve energie in de Aura en de Chakra’s en breng je positieve energie er voor in de plaats.

Als magnetiseur kun je gebruik maken van kleuren die je visualiseert, waardoor de balans sneller herstelt en blokkades sneller opgeruimd worden. Deze methode werkt sneller en effectiever dan Reiki omdat de behandeling verborgen trauma’s en problematiek naar boven haalt en oplost, organen en celweefsels activeert tot herstel en genezing en het welbevinden van de cliënt al snel toeneemt. De energie van de magnetiseur is voelbaar en geeft de cliënt een aangenaam ontspannen gevoel.

Tijdens de workshop kom je er achter dat magnetiseren helemaal niet “zweverig” is en dat nuchterheid, kennis en intuïtie heel goed samen kunnen gaan.

Door de praktische oefeningen en meditaties leer je de weg van het magnetiseren. Zowel voor de beginner als voor de wat meer gevorderde beoefenaar van spirituele disciplines is dit een aanrader. De workshop Magnetiseren is een perfecte aanvulling op Reiki cursussen en zeker ook interessant voor hen die reeds werkzaam zijn op alternatief gebied.

Inschrijven en kosten
Deze cursus wordt op 3 zaterdagen of zondagen (van 10.00 tot 15.00 uur)
in Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” te Spijkenisse georganiseerd.

De kosten zijn: € 225,= inclusief lunch, werkboek, certificaat.

Ook is de mogelijkheid de cursus te volgen
in 4 dagdelen en kost 4 x € 45,= inclusief werkboek en certificaat.

Aanmelden kunt u doen:
telefonisch; 0181639497
of
e-mail naar; info@debronvanlicht.nl

© 2006 – 2018 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”