Basiscursus Mediumschap

Wil jij je jezelf graag spiritueel ontwikkelen en in contact komen met je gidsen? Wil je ontdekken wat er in je zit dan is deze cursus echt iets voor jou. Deze cursus is bedoeld om kennis te maken met het mediumschap, inzicht te krijgen in je eigen mediamieke talenten en verder te ontwikkelen.

We starten iedere les met een meditatie. Hierdoor leer je weg te komen uit je denken en in beter contact te staan met jezelf. Je leert je hoe je je energieniveau moet verhogen zodat je gemakkelijker contact kunt maken met de spirituele wereld en met je Ziel. Ook leer je je energieveld krachtiger te maken en je af te stemmen op de ander. Je zult merken dat je hierdoor beter in contact komt met de energie van de andere persoon. Je leert herkennen wat van jou is en van wat een ander. Ook leer je aanvoelen wat iemand bezig houdt in werk, hobby, relaties en dergelijke.

Iedereen beschikt over intuïtie maar vaak zijn we ons daar nauwelijks van bewust. Toch is het gebruiken van je intuïtieve vermogens in je dagelijkse leven, een van de nuttigste dingen die je voor jezelf kunt doen. Tijdens deze cursus gaan we leren hoe we onze intuïtie optimaal kunnen gebruiken. Dit doen we door allerlei praktische oefeningen. De onderwerpen die aan bod zullen komen zijn: 

Wat is / doet een medium
Aardingsoefening
je afsluiten en leren loslaten
Helder – zien – voelen – horen – weten
Bezoek aan een spirituele plek (op een zaterdag)
Psychometrie oefeningen – met foto’s – voorwerpen
Waarnemen van aura’s van jezelf en anderen
Gidsen

De cursus mediumschap  vereist doorzettingsvermogen, geduld en oefenen. Wil je écht doorgaan in het mediumschap, dan begeleiden wij je graag op dit mooie pad. Wij hebben geen speciaal lesprogramma, iedere les is anders. Afgestemd op wat voor jou goed is! Afgestemd op wat voor de groep goed is. Wat voor de één goed is, is niet altijd goed voor de ander.

Na het volgen van de basiscursus Mediumschap kun je doorstromen naar de cursus Mediumschap gevorderden.

 Inschrijven en kosten
De cursus wordt één maal per maand gegeven van 19.30 – 21.30 uur gegeven
en de kosten zijn; € 420,= of € 60,= per les.

Mogelijkheid de cursus één maal per maand op de zaterdag van 13.00 – 16.00 uur
te volgen in onderling overleg en de kosten zijn dan:  € 455,= of € 65,= per les.

Bij tussentijds stoppen is men verplicht het restant van het cursusgeld
in ene te voldoen!

Aanmelden kunt u doen:
telefonisch; 0181639497
of
e-mail naar; info@debronvanlicht.nl

© 2006 – 2018 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” .