Energetische sprays

Mijn naam is Barbara van Iwaarden

030-Bloemen

Aromatherapie:

Vanuit de wens om natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken kwam ik in aanraking met aromatherapie. Er ging een wereld voor mij open, zoveel moois uit de natuur, wow! Ik ging experimenteren en volgde meerdere workshops. In Glastonbury leerde ik een hele lieve aromatherapeut kennen die mij stimuleerde en vond ik boeken die in Nederland niet verkrijgbaar waren met missende schakels waar ik naar op zoek was. Heerlijke mengsels voor de aromatherapie branders, oliën en crèmes waren het gevolg. Vanuit mijn eigen expertise als psychiatrisch verpleegkundige was ik ook erg geïnteresseerd in wat aromatherapie op geestelijk niveau kon betekenen. Blij verrast zette ik ze in bij vrienden, familie en kennissen voor zowel lichamelijke als geestelijke problemen. Tijdens mijn 1e zwangerschap liep ik echter vast. Aromatherapie is niet zonder gevaar als de producten onjuist worden gebruikt, voor zwangeren, baby’s en kinderen is voorzichtigheid geboden.

Niet lang daarna leerde ik Inge en Louis kennen, Glastonbury schudde mij wakker. Het was de hoogste tijd om aan mezelf te gaan werken en mijn spirituele gaven te accepteren en te ontwikkelen. Aromatherapie bleef daarin een rode draad, voor mezelf, mijn kinderen en naasten. Met het ontluiken van mijn gave’s raakte ik meer en meer geïnteresseerd in de energetische werking van de aromatherapie, ook ontwikkelde ik een sterke band met de engelen. Inge gaf mij het laatste zetje om me open te stellen voor de informatie van de engelen en de opdracht die zij voor mij hadden. Aartsengel Jeremiel begeleidde mij om de kennis te vertalen en dit product te creëren en zo werden de energetische sprays geboren. De kennis van de werking in combinatie met het openstellen voor leiding vanuit de engelen maakten het plaatje compleet. Het was een lastig pad, ik was erg onzeker maar zette door met alle steun van Inge en Louis. Samen zijn we ze gaan testen en groeide het vertrouwen in dit prachtige product. Het heeft lang geduurd voordat ik ze kon vrijgeven, hier had ik nog nooit aan gedacht maar de resultaten waren heel erg bijzonder. Het spirituele weekend in mei 2016 waarin de sprays uitvoerig werden gebruikt was een succes. Zo dankbaar en trots dat ik dit heb mogen neerzetten op aarde om mensen te helpen op hun pad.

Bach Bloesemtherapie:

Vanwege de voorzorgen wat betreft de behandeling van klachten bij baby’s en kinderen met aromatherapie ging ik op zoek naar een veiligere optie. Mijn zoontje was getraumatiseerd door een ziekenhuis opname en wilde niet meer alleen slapen. Hij was erg angstig en klampte zich vast als het bedtijd was. Ik kwam in aanraking met de rescue druppels van Bach en merkte zichtbaar verschil wat betreft het slaapgedrag van mijn zoontje. Ik ging op zoek naar informatie over de bloesems en werd wederom verrast door de krachten van de natuur. Bloesemtherapie is altijd veilig, voorzorgsmaatregelen zijn niet nodig want over doseren kan niet. Eind 2014 begon ik aan de opleiding tot Bach Bloesem specialist en startte ik met de behandeling van mijn zoontje om zijn angsten weg te nemen. Ik was overdonderd door het resultaat en het feit dat hij er echt naar vroeg. Ook ontdekte ik heel veel raakvlakken met mijn eigen werk, hoe zit de mens in elkaar en hoe gaat hij met ziekte etc om? De bloesems vonden ook hun weg naar de sprays, de spray zuivering bevat een bloesem. Momenteel ben ik me aan het verdiepen in de energetische werking van de bloesems net zoals bij de aromatherapie en kom wederom tot nieuwe ontdekkingen. Vanwege mijn spirituele ontwikkeling zet ik de bloesems ook veelal intuïtief in en maak ik ook gebruik van de Bach Bloesem kaart set. Wat dit nog zal brengen blijft nog een verassing.

Al met al is de conclusie dat ik heel graag gebruik maak van wat de natuur ons heeft te bieden. Ik zet aromatherapie, bloesems maar ook edelstenen in om mezelf en anderen te helpen. Dankbaar ben ik, voor de geschenken van moeder aarde en de begeleiding vanuit de kosmos om dit neer te zetten.