Healing met Chumpi Stone


Bij Spiritueel Centrum “De bron van Licht” werken we ook met Chumpi Stones. Deze stenen zijn de dragers van heilige energie en verbonden met de Apus (berggeesten) van Peru. Ze worden sinds eeuwen gebruikt in sjamanistische rituelen door de Q’eros. Ze versterken de banden van kracht en andere “lineage” inwijdingen.

 

Elke chumpi of k’uya is prachtig gesneden met natuurlijke en oude symbolen waaronder bliksem, jaguar, slang, condor, coca bladeren, lama’s, zon, maan en het Inka kruis. De bulten van elke chumpi steen vertegenwoordigt de APU’s of heilige bergen in de heilige vallei. De 3 ringen rond elke APU vertegenwoordigen de 3 werelden van het bestaan: Boven-, midden- en onderwereld.

De bergen zijn Apu Kuntur, Apu Machupicchu, Apu Sacsayhuaman, Apu Salkantay, Apu Pachatusuan, Apu Pumahuanca en Apu Senccapicol.

Healing met Chumpi Stones
We werken met de zeven chakra’s. Er wordt een Chumpi stone op elk van de chakra’s die aandacht nodig heeft gelegd. De eerste steen heeft een punt, en de tweede twee punten en zo verder. De stenen gaan dan zelf aan de slag met het reinigen van de zware energieën/blokkades, opent de chakra en herstelt de energiestroom van het lichaam. Ook geven we met de Chumpi stones de banden van kracht, die je beschermen tegen zware energieën. 

Een healings sessie kost € 70,= ongeacht de tijdsduur.
Voor info…tel: 0181639497 of mail even naar info@debronvanlicht.nl

© 2006 – 2019 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”

Reacties zijn gesloten.