Akasha Reading

Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”

bloem

Akasha Reading

Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief bevat kosmische informatie en staat bekend als de Akasha kronieken. Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen.

Wat zijn de Akasha kronieken?

De Akasha kronieken zijn een bewustzijnsdimensie waarin alle gegevens van elke ziel , ook die van jou, en de reis die het nu maakt ligt opgeslagen. Deze gegevens zijn opgeslagen in de vorm van energie en deze energie kan omgezet worden in informatie. Deze informatie kan gelezen worden via een Akasha reading.

Je kunt het je het beste voorstellen als een enorme bibliotheek waarin op een plank je levensboek staat. In je levensboek (het archief van je ziel) kun je alles lezen over wie je bent geweest in je vorige levens en wat je eventueel daaruit geleerd hebt. Al je emoties en kennis staat in je levensboek opgetekend. Ook staat in je levensboek je programma van je leven in het hier en nu.

Wat kunnen de Akasha kronieken voor je betekenen?

De Akasha kronieken bieden je een bijzondere en interessante plek waar je overzicht kunt vinden. Een hele andere kijk op zaken in je leven waardoor je meer inzicht krijgt in: je doelen, je relaties, je werk, je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ook inzichten in de mogelijke projecten die je zou willen gaan ondernemen of nu al aan het ondernemen bent. Dit overzicht is geheel voor jou alleen want dit wordt door jou gemaakt door je levens te leven en je kennis daarin te verkrijgen.

Ben je al nieuwsgierig?…….Zou je meer willen weten?…….
Zou je helderheid en inzichten willen ontvangen over een bepaalde situatie in je leven? Maak dan eens een afspraak voor een Akasha reading……

Kosten van een Akasha Reading… € 45,00 p.p.

Neemt dan telefonisch contact op met mij op voor een mooie reading via
telefoonnummer: 0181 639497 of mail naar: info@debronvanlicht.nl

 © 2006 – 2017 Spiritueel Centrum “De Bon van Licht”

Reacties zijn gesloten.