Verrijk je leven met “De Bron van Licht”

Alles is licht en komt uit het licht voort……. Dat is de rode draad die ons met elkaar verbindt……. Het licht wijst ons de weg naar liefde en heel Zijn.

image001

Spiritueel Centrum “De Bron van Licht” is een zelfstandige onderneming die is gevestigd in Spijkenisse. Het is een praktijk vanuit huis, die zich richt op alternatieve geneeswijze, Coaching, Aura Healing, Energetische Healing, familieopstellingen, foto- & voorwerp-reading, magnetiseren, Reiki-behandelingen, regressietherapie, Soul Retrieval en zieletekeningen.

Wij verzorgen ook cursussen, workshops, spirituele weekenden, inwijdingen en meditatie avonden.

Inge en Louis zijn het kloppende hart van het centrum. Inge is medium, Reiki Master en aura healer en maakt tekeningen van de ziel, geeft cursussen, meditaties, inwijdingen Munay-Ki. Louis is paragnost / magnetiseur, trance-medium en Reiki Master, Kundalini Reiki Master, geeft energetische behandelingen, inwijdingen Kundalini Reiki en Munay-Ki.

“De Bron van Licht” is ontstaan vanuit de visie ‘verbeter de wereld en begin bij jezelf’. Dat klinkt eenvoudig, maar daadwerkelijk bij jezelf blijven en van jezelf houden is voor veel mensen in een tijd waarin het spirituele meer en meer bekend en erkend wordt. Mensen worden zich er steeds meer van bewust dat je zelf je eigen toekomst creëert. De mens wordt zich bewuster van wie die werkelijk is. Bewust leven en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen emoties en gevoelens is dan ook vaak een eerste stap naar healing van jezelf. Hoe bewuster je wordt van wat er diep binnenin je leeft, hoe duidelijker en rijker je leven wordt. Dit is wat Inge en Louis uitdragen: alles begint en eindigt bij jezelf in licht en liefde.

Op deze website vindt u wat “De Bron van Licht” u te bieden heeft.

Vragen? neem dan even contact met ons op,
telefonisch; 0181639497
e-mail; info@debronvanlicht.nl

Namasté

© 2006 – 2016 Spiritueel Centrum “De Bron van Licht”

Reacties zijn gesloten.